27 Грудня 2019
Новини

KAZKA випустила новий альбом (відео)

KAZKA випустила новий альбом (відео)

Гурт KAZKA випустив другий альбом під назвою NIRVANA.

Всього на платівці 10 україномовних треків, - пише ТСН.

"Ласкаво просимо у нашу NIRVANA. Тут на вас чекають 10 історій про кохання. 10 чесних розповідей про боротьбу із власними страхами, соромом, 10 одкровень. Ми відкрили вам наші серця, щоб віднайти нашу NIRVANA. Палаймо разом з нами", – поділилися музиканти і розповіли про сенс кожної з пісень.

Пісня Сміливих Дівчат

Пісня Сміливих Дівчат – це жіночий маніфест, ода GIRL POWER, заклик до всіх дівчат планети: знайте собі ціну і нікому ніколи не дозволяйте себе ображати.

ГРАЙ

У світі соцмереж та постійної битви за лайки важко зосередитись, щоб відшукати найкращу людину, свій шматочок пазлу. А насправді — це ж усе, що потрібно. Обирай з ким тобі рай та разом з ним грай, грай, все життя грай!

ЧУТКИ

Кажуть, руді дівчата особливі. Зводять з розуму молодих хлопців одним поглядом, одним доторком... Слухай казку про викупаних у сонці. І вирішуй, чи бігти від них світ за очі, чи раз та назавжди впасти в ці вогняні обійми.

ТВОЄЇ КРОВІ

Хоча й колишні ніколи не залишають твоє життя просто так, та все ж треба вибрати влучний час і відпустити їх назавжди. Насправді найкращий час – зараз. Шукай людину, яка допоможе забути страхи. Про кого сміливо зможеш сказати: "Ми з тобою однієї крові".

ЛІТАКИ

Скільки годин ми провели в небі минулоріч, неможливо порахувати. І зрозуміли головне — світ підкорюється закоханим. Чи одне в одного, до метеликів у животі. Чи в саму подорож, у шлях, безмежно, до безтями... Летіть, літаки. Для вас — усі міста світу, та й небо — за вас. Ніколи не зупиняйтесь.

МАЛО

Впродовж життя ми високо злітаємо, глибоко пірнаємо, шукаємо сенси, а все заради того, щоб сказати найважливішій людині: "Мені тебе так мало-мало".

ПАЛАЛА

Глибоко у твоєму серці в’ється чарівна червона нитка. Від неї стають багряними щоки, і вишивка на сорочці вабить хлопців, немов магніт. Ця магія почуттів одного дня запалить все навколо. І немає від того вогню захисту, не вигадали, не знайшли. Що ж тут поробиш? Палай!

ZEMNA

У слави – дві сторони. З однієї – отримуєш безмежну хвилю кохання, за яку хочеться дякувати щосекунди. З іншої — гострими стрілами впиваються в тебе коментарі хейтерів, виснажують, відбирають сили та натхнення. Відповідь, як завжди, — у балансі. Будь чесна з собою. Земна. Лишайся справжньою, не приховуй вади. Поцілунки важливіші за музику мідних труб.

КОЛИШНІ

Люди з минулого не залишають нас, скільки не стирай в телефоні їхні номери. Стоять за вікном, заглядають у спальню, хочуть щось сказати і не можуть. Не відчиняй їм вікон, бо почнеться той самий сюжет про образу та зраду. Шукай людину, поруч з якою знову буде битися серце.

ВИПАДОК?

З самого початку ми обіцяли розповідати вам у піснях щирі історії, бути справжніми, не ховати почуття. Ох і влетіло нам за цю обіцянку! Та, оглядаючись назад, ми розуміємо: історія гурту KAZKA – не випадок, не воля примхливих зірок. Ми знайшли свій голос, знайшли своїх людей, і про те, що хвилює нас, будемо співати, доки звучить музика. А кожного з вас просимо вірити у свою історію! Всі ми талановиті, яскраві, різні. Всі варті бути почутими. І будемо, обов’язково!

Нагадаємо, дебютний альбом KAZKA під назвою KARMA гурт презентував слухачам 27 квітня 2018 року. Зауважимо, композиція "Плакала" потрапила до десятки популярних пісень міжнародного чарту Shazam.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: kazka, музика, шоу-бізнес
В тему