16 Грудня 2019
Новини

Нові деталі зіткнення двох BMW у Луцьку

Нові деталі зіткнення двох BMW у Луцьку
Фото ілюстративне

Постраждала в аварії, яка сталася 13 грудня в Луцьку за участю BMW 7 та BMW 3, розповіла нові деталі автопригоди.

Дружина водія BMW 3, звернулася до ІА "Волинські Новини" з проханням опублікувати її свідчення. щодо автопригоди. Мовляв, в оприлюдненій інформації є лише коментарі однієї сторони дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомлялося раніше, на вулиці Рівненській зіткнулися два автомобілі BMW. Зі слів чоловіка, який назвався очевидцем аварії, водій BMW 3 перевищив швидкість, рухаючись першою смузі, у той же час водій BMW 7, який почав перестроюватися з другої смуги в першу, увімкнувши завчасно правий сигнальний поворот, не встиг відреагувати на те, що з правої сторони хтось на швидкості його почав обганяти. У результаті й сталося зіткнення.

Проте, зі слів учасниці ДТП, обставини, при яких сталося зіткнення двох авто, дещо інші.

«13 грудня близько 19:00 години водій BMW 7 рухався в лівій смузі. Однак, побачивши друзів на узбіччі дороги, він вирішив різко звернути вправо, не пересвідчившись у тому, чи немає перешкод у цьому напрямку. Тим часом, за кермом BMW 3 був мій чоловік, ми рухалися з невеликою швидкістю, бо до цього стояли на світлофорі, а опісля проїжджали пішохідний перехід і зупинку громадського транспорту. Від зупинки до місця удару було близько 100 метрів. BMW 7 вдарило нас у лівий бік, від чого авто викинуло на узбіччя», - розповіла лучанка. Та додала, що внаслідок удару спрацювали подушки безпеки, однією із яких їй затиснуло руку.

«Окрім цього чоловік тримав в руках телефон, який розбився. Поліцію і швидку викликала я особисто. Коли приїхала перша швидка, лікарі оглянули мою руку і сказали, що перелому немає, але треба зробити рентген. Медики запропонували поспостерігати за травмованою кінцівкою, і, якщо біль наростатиме, звернутись особисто в травмпункт. Через 15 хвилин я почала відходити від шоку, тож відчула гострий біль в руці - вона дуже спухла. Поліцейські порадили викликати швидку повторно. Мене завезли в лікарню, зробили рентген, діагностували сильний забій м’язів та призначили лікування», - свідчить Юлія.

Вона зауважила, що водій BMW 7 спершу пішов до друзів, які чекали на узбіччі, і протягом деякого часу з ними радився. Потім підійшов до водія BMW 3 – чоловіка постраждалої, і попросив не викликати поліцію, мовляв, в нього й так багато проблем.

«Розповів, що їхав до нотаріуса переоформляти цю машину, просив оформити Європротокол. Також пообіцяв, що власним коштом відремонтує нам авто. Пізніше визнав власну вину. У соцмережах були коментарі, що нібито чоловік, я і наші друзі, які приїхали на місце ДТП, бігали і вигадували, як звинуватити водія BMW 7. Натомість той просто сидів у машині, і нічого не робив, але ж ніхто не знає, що і водій, і пасажири BMW 7 могли бути у стані наркотичного сп‘яніння, бо ховали очі. На жаль, експертизу на вживання наркотиків їм не проводили – лише на алкоголь. А коли я подзвонила до слідчого і запитала, чому ж не проводили огляд на наркотичне сп’яніння, він сказав, що вже пізно», - обурюється жінка.

Разом із тим, лучанка зауважила, що водій BMW 7 є лучанином, а не мешканцем Тернополя, як про це журналістам повідомили інші очевидці.

Натомість у пресслужбі патрульної поліції Луцька зазначили, що даних про ДТП у реєстрі немає, припустивши, що учасники ДТП могли скористатися Європротоколом.

Натомість пасажирка та водій BMW 3 розповіли, що сьогодні їдуть у міський віділок поліції на допит до слідчого.

Та й на фото з місця пригоди чітко видно присутність на місці ДТП екіпажу патрульної поліції.

Нагадаємо, згідно із ПДР України, Європротоколом можна скористатися при умовах, коли відсутні травмовані або загиблі люди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, луцьк, поліція
В тему

Останні матеріали