6 Грудня 2019
Новини

Завдяки дружині Юзік став посміховиськом у мережі (фото)

Завдяки дружині Юзік став посміховиськом у мережі (фото)

Користувачі мережі кепкують із народного депутата від фракції Слуга народу Юрія Корявченкова (Юзіка) зі студії Квартал 95, який влаштував дружину Тетяну помічницею на громадських засадах.

Так, своєю думкою з цього приводу поділився на сторінці в Facebook журналіст Михайло Ткач, інформує Обозреватель.

"Сім'я Лі Куан Юзік із дружиною вже заслуговують обкладинку The Economist? А кота вони не працевлаштували ще в управління державою, так як у них його немає?" – написав він.

Українці приєдналися до тролінгу Ткача в коментарях під постом.

"Потрібно копнути глибше. А раптом це геніальна і криштально чесна людина?", "Будь-яка куховарка може управляти державою, ну тобто, дерибанити бюджет", "А до цього, вибачте, вона домогосподаркою була? Чого не зробиш заради коханого чоловіка – візьмеш і працевлаштушся", "Сімейні цінності", "Кабан дірвався до корита!", "Казна – це не його холодильник", "З ріднею працювати – це важко", – зіронізували вони.

Як повідомляося, Корявченков сам визнав, що його дружина працює помічницею нардепа. Тетяна активно постить у Facebook інформацію про "Слугу народу" і президентові України Володимира Зеленського.

Перед цим "Юзік" потрапив у гучний "касетний скандал". ЗМІ опублікували аудіозапис розмови з голосами, схожими на голоси нардепів від "Слуги народу" Юрія Корявченкова, Володимира Захарченко, В'ячеслава Медяника з нібито керівником поліції Кривого Рогу. На аудіозаписі "Юзік" вчив криворізьких правоохоронців, як "вирішувати питання".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, Таблоїд, Курйози, слуга народу
В тему

Останні матеріали