6 Грудня 2019
Новини

Весілля Могилевської: що відомо на цю мить (фото, відео)

Весілля Могилевської: що відомо на цю мить (фото, відео)

У мережі активно обговорюють натяк популярної співачки Наталки Могилевської, що вона стала нареченою.

Про це передає Обозреватель.

Популярна українська співачка і продюсерка Наталя Могилевська натякнула, що перебуває у статусі нареченої. За даними ЗМІ, в недавніх інтерв'ю зірка говорила, що щаслива у нових стосунках, які стали серйозними.

Наталя Могилевська

"Сьогоднішній мій номер на пісню "Покохала" про те, що любов – це стихія. Така ж неймовірна й неосяжна, як океан. А коли океан розіллється, навколо будуть женихи. Адже єдиний час жінки, коли вона законно має право розглядати інших чоловіків – це стан нареченої. До цього не можна – ще рано, а після цього вже пізно – ти заміжня", – розповіла Могилевська в інтерв'ю "Привіт, 20-ті!" на телеканалі "Україна".

Наталя Могилевська і Влад Коцюба

У мережі запідозрили, що обранцем артистки став ландшафтний дизайнер та музикант Влад Кацюба, який часто мелькає в її сторіс. Більш того, він став головним героєм в кліпі на пісню "Покохала".

Раніше Могилевська зробила відверту заяву про своє особисте життя. Артистка заявила, що закохана і перебуває у стосунках.

"Я закохана. Однак поки мені нема чого більше сказати. По-перше, тому що щастя любить тишу. А по-друге, стосунки мають визріти. Те, що нам всім здається тільки коли ми познайомилися... нам багато чого здається", – говорила Могилевська.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, Україна, Фото, наталя могилевська
В тему