29 Листопада 2019
Новини

Коли приходить «рускій мір»: вражаючі фото зруйнованого Донбасу

Коли приходить «рускій мір»: вражаючі фото зруйнованого Донбасу

У мережі опублікували нові світлини страшних наслідків війни на Донбасі.

На світлинах зображені зруйновані будинки, випалені сади і спорожнілі населені пункти, пише Оглядач.

Ними поділилися волонтери фонду "Повернись живим" на його сторінці у Facebook. Вони відзначили, що моторошними кадрами хотіли донести до українців контраст між мирним життям і війною.

"Кілометри випаленої української землі, гори цегли на місці колишніх будинків, відібрані життя, зруйновані долі. Це все, що залишає після себе "русскій мір". Все, що він несе, – порожнеча, розруха, горе, війна", – пишуть волонтери.

"Місць, яких торкнувся "русскій мір", – безліч по всій лінії фронту, по всьому Донбасу. Просто вирішили вам нагадати про чорно-білу реальність цими чорно-білими фотографіями. Реальність, в якій колись було життя..." – поділилися вони криком душі.

Руїни на Донбасі

Наслідки війни на Донбасі

Наслідки війни на Донбасі

Користувачів мережі жахнуло побачене, і вони залишили під постом безліч коментарів з осудом російської військової агресії проти України, а також тих, хто її підтримує.

"Боже, зупини цю війну, дай миру і спокою нашому народу", "Німі неспростовні докази "братньої любові". Я досі не можу зрозуміти, що заборгувала Україна особам, які покликали це в свій будинок", "Це споконвіку по всьому світу таке добро людям несуть московити", "Варвари", – пишуть українці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни
В тему

Останні матеріали