18 Грудня 2017
Новини

Чи відчувають актриси фільмів для дорослих оргазм: порнозірка розкрила секрети професії (18+)

Чи відчувають актриси фільмів для дорослих оргазм: порнозірка розкрила секрети професії (18+)

Популярна порноактриса Єва Бергер розповіла, чим порно відрізняється від проституції, чи відчувають актриси фільмів для дорослих оргазм і скільки заробляють зірки - повідомляє life.ru

Порнозірка розвіяла головний міф: актори фільмів для дорослих не отримують захмарні гонорари за зйомку. А за ті гроші, що є, ви ризикуєте власним здоров’ям – як фізичним, так і моральним.

Як я потрапила в порно

– Коли я ще вчилася в педагогічному університеті, мені подобалося фотографуватися оголеною. Я – ексгібіціоніст. У мене був совковий вуз, де начальник виховного відділу казав, що дівчина повинна ходити в спідниці до підлоги і не фарбуватися. Для мене це був свого роду виклик. Потім я вступила до театрального вузу і стала зніматися, зокрема, на телебаченні. І там мені гример запропонував «зйомку із хлопчиком». Я погодилася: була вільна, без комплексів. Хлопчик симпатичний. Я навіть трохи закохалася. Це була БДСМ-зйомка. Пізніше я продовжила зніматися в порноіндустрії в Будапешті.

Контракт

– З нами укладають контракт, де докладно описано, що з нами будуть робити, які є ризики. Ти підтверджуєш, що повнолітній. Вказується оплата. Ти пишеш паспортні дані, телефон, соцмережі. Робиш фото. Надаються тести на венеричні захворювання. Вони російською та англійською мовами.

Агент за тиждень або за місяць пише список роботи. Ти приїжджаєш із водієм на місце, тебе гримують, одягають. Потім починається фотозйомка, а потім уже відео.

– У контракті є пункт, що ви обізнані про ризики в зв’язку із захворюваннями: «Ви бачили тести партнера?» Так. «Ви знаєте ризики?» Так. «Ви згодні на зйомку?» Так. Розміри партнера, звичайно, не прописуються.

Про оргазм

– Звичайно, ти все імітуєш. І оргазм зокрема. Що таке оргазм? Це для мене перш за все розслаблення. А на зйомках мені сказали, що порно – це ніякого розслаблення. Якщо актор розслабляється, він перестає бачити камеру, чути режисера. Якщо оргазм вийшов, це скоріше несподіванка. Але ми його зобов’язані імітувати. Знімальний день триває до 18 годин.

Перш ніж імітувати оргазм, спробуйте його відчути в реальному житті. Це зовсім не суцільні крики. Оргазм – це скоріше судоми. Зобразити потрібно спочатку судому, а потім рівний звук без усяких вібрацій. І потім полегшення і тиша.

До порно я особливо сексом не займалася. Ну було кілька партнерів. Мене вчили, як займатися сексом: пози, прийоми.

На грим і зачіску йде дві години приблизно. Потім ти йдеш у павільйон, де тобі пояснюють, які пози займати, що робити. А потім ти ці пози повторюєш.

Про захворювання

– Ризик заразитися є. В Європі здають аналізи раз у 21 день. В Америці – щотижня. Але ризик є, так як існує інкубаційний період. У найстрашніших хвороб він може тривати півроку.

Як можна заразитися? Наприклад, партнер здав тест, пішов у клуб, переспав з кимось і заразився. А завтра у нього зйомка зі мною. Тест нічого не покаже, але хвороба є. Звичайно, це максимально намагаються виключити. Але людський фактор нікуди не подівся. Звичайно, порноактори можуть займатися сексом, але потрібно використовувати презерватив.

Я сама двічі чіпляла хламідіоз. Притому теж актори були з найчистішими тестами. На щастя, він легко лікується. Я приходила до лікаря, він виписував ліки. Вилікувалася.

Про БДСМ

– Нормальні режисери в нормальних компаніях підійдуть і запитають про зйомки БДСМ. Але це буває не завжди. Часом та чи інша іграшка: «Ой, сюрприз!» У мене теж були сюрпризи. Я не знала, скільки партнерів, що зі мною робитимуть.

Режисер П’єр Вудман у багатьох буває першим. І, звичайно, ти намагаєшся показати себе з кращого боку. «Ой, та я хоч 20 мужиків можу». А потім ці 20 мужиків заходять. Не всі витримують.

Про жорстке порно

– Я люблю щось середнє, домашнє порно. Наприклад, той же «Бразерс» знімає щось середнє. Я – жінка енергійна. Що стосується жорсткого порно, я хочу, щоб воно було жорстке з обох боків. Я теж люблю жорстке порно. Але виходить, що чоловік робить все, що хоче, а я не можу. Виходить, що я – просто матеріал.

Середнє порно – це де актор і актриса на рівних умовах. Немає жорстких кордонів, хто вище і хто нижче. Пози, звичайно, не домашні та незручні. А жорстке порно – це виключно домінація чоловіка.

Про великі розміри

– Порно – це перебільшення. У тому числі й розмірів. Звичайно, компанії намагаються брати акторів з великими розмірами, але це тому, що в порно все перебільшується. Хоча в житті великий член – це не так приємно, а скоріше навіть боляче. Хоча для кого як.

Про пози

– Є поза Monkey, яка просто жахлива для чоловіка. Це така поза, коли дівчина встає на карачки на дивані. А чоловік зверху на неї. Це дуже незручно, ми робимо перерву кожну хвилину. Але видно все прекрасно.

Ще одна поза, яку я особисто ненавиджу, бо вона дуже незручна для жінки, – це зверху, обличчям до камери. Коли дівчина повинна встати навшпиньки і максимально відкрити ноги. Це скоріше спорт. Говорити про якісь відчуття не доводиться.

Плата

– Мінімальна оплата за Hard – 500 євро в Європі. У США – від $1000 за сет. Важливі нагороди, номінації, як довго ти знімаєшся. Звичайно, є актори-мільйонери. Як правило, це ті, хто почав кар’єру в дев’яностих або нульових.

Друзі та подруги

– Про друзів і подруг – це індивідуально. Я не дуже товариська людина. У мене є одна подруга. Що стосується чоловіків, я б ніколи не змогла, наприклад, зустрічатися з чоловіком-порноактором. А секс... Він нас не об’єднує.

Про знеболювальні

– Лідокаїн. Так, я сама використовувала. Але не раджу нікому. З одного боку, це професійно. З іншого боку, ти не відчуваєш, що з тобою робили. А потім ти приїжджаєш додому і не можеш сидіти. І всі зароблені гроші віддаєш проктологу. Взагалі, краще все робити на чесних емоціях, а не під знеболювальним.

Різниця між порно та проституцією

– І проституція, і порно – це продаж сексу за гроші. Але порноактору платять не за сам факт сексу, а за зйомку. Тобто ми можемо скільки завгодно займатися сексом, але якщо це не знімуть, нам не заплатять.

По-друге, мій партнер зі мною на рівних правах. Тобто в проституції ти виконуєш роль обслуговувального персоналу, де клієнт завжди правий.

Але в порно менша оплата, ніж у хорошій проституції. І знову ж таки – в проституції використовують презерватив, а в порно – тільки тести.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему