18 Жовтня 2019
Новини

У Києві спіймали маніяка-«очкарика», який убивав чоловіків (фото)

У Києві спіймали маніяка-«очкарика», який убивав чоловіків (фото)

Столична поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у серії нападів на киян.

Лише за останній місяць від дій зловмисника постраждало декілька мешканців столиці. Про це у Facebook пише пресслужба поліції Києва.

Так, на початку вересня на вулиці Курнатовського невідомий з ножем напав на 26-річного хлопця. Із різаними ранами плеча та ключиці потерпілого госпіталізували у лікарню.За кілька тижнів ножові поранення шиї від невідомого отримав уже 22-річний мешканець Дніпровського району. За аналогічних обставин постраждав 56-річний чоловік. За його словами, до нього ззаду підійшов незнайомець і кілька разів ударив у спину гострим предметом.

Згодом до столичної поліції надійшло повідомлення, що біля під’їзду будинку на вулиці Петра Вершигори чоловік виявив мертвим батька. Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть 69-річного чоловіка від колото-різаної рани шиї.

Під час спілкування з потерпілими поліцейські отримали прикмети незнайомця, які в усіх випадках збігалися. Слідчі дійшли висновку, що до подій причетна одна людина, та склали фотопортрет нападника.

Через якийсь поліцейським вдалося встановити особу підозрюваного. Вони провели впізнання з потерпілими, які вказали на кривдника. Ним виявився раніше судимий за два вбивства місцевий мешканець, 1975 р. н. Він проживав разом із батьками, у червні його виписали із психоневрологічного диспансеру, де він перебував на примусовому лікування після скоєння злочину в неосудному стані.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання правоохоронці вилучили особисті речі: кепки, окуляри та кілька ножів, які направили на проведення експертизи, а чоловіка доставили до управління поліції.

Наразі затриманий дає свідчення, йому оголошено підозру. Проводяться слідчі дії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: маніяк, київ, поліція
В тему