14 Серпня 2019
Новини

6 років ґвалтував безкарно: у Рівному піймали серійного маніяка

6 років ґвалтував безкарно: у Рівному піймали серійного маніяка

Рівненського «зимового» насильника, якого не могли піймати з 2013 року нарешті запроторять за ґрати. Та за цей час він встиг поглумитися над шістьма жінками.  

Як мінімум шість зґвалтувань на рахунку серійного насильника, якого днями арештувала поліція у Рівному. Ґвалтівника видали його звички: для нападу на жертв облюбував Гідропарк і виходив на «полювання» взимку, передає із посиланням на рівненських правоохоронців місцеве видання «Радіо Трек».

Так, повідомлення про наругу над жінками на території Гідропарку та в одному із житлових комплексів міста до поліції почали надходити ще з 2013 року. Та лише в серпні 2019-го слідчі встановили особу зловмисника. Ним виявився 30-річний рівнянин, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Його жертвами стали молоді жінки, двом з яких на момент вчинення злочину щойно виповнилося 18 років. Насильницькі дії зловмисник переважно скоював у Гідропарку та у зимовий період часу, через що у місцевих ЗМІ його охрестили «зимовим маніяком».

На підставі зібраних доказів, зокрема, за результатами численних слідчих дій та необхідних експертиз, чоловіку повідомили про підозру у вчиненні шістьох зґвалтувань. Також поліцейські перевіряють його на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

«Сьогодні суд задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави», – розповів заступник начальника Головного управління Нацполіції у Рівненській області – начальник слідчого управління Олександр Панасюк.

Нині ж поліцейські закликають осіб, які, можливо, теж стали жертвою ґвалтівника, звертатись до поліції за адресами: м. Рівне, вул. Пушкіна, 4 або м. Рівне, вул. Хвильового, 2. Також інформацію можна повідомити за номерами телефонів: (097) 191-78-06,  (098) 950-82-49 або 102. Анонімність гарантують.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, згвалтування
В тему