Відео

Могилу пологівського маніяка Ткача прохромили кілком і поклали пентаграму (відео)

Могилу пологівського маніяка Ткача прохромили кілком і поклали пентаграму (відео)

Журналістам ТСН вдалося розшукати могилу пологівського маніяка Сергія Ткача. Того поховали на Житомирському міському цвинтарі, та не в секторі для безіменних, як обіцяли раніше пенетенціарники, а серед звичаних небіжчиків. Тепер родичі покійних, біля яких «прикопали» кривавого серійного маніяка, вимагають, щоби Ткача ексгумували і поховали за парканом кладовища чи в іншому місці. Ніхто не хоче, щоб їхні померлі близькі люди лежали поряд із таким монстром.

На могилі маніяка – ні таблички із номером, ні хреста. Першим дізнався, що на міському цвинтарі ховатимуть саме Ткача, моторошного навіть після смерті, грабар: прочитав ім’я особи, яку мають хоронити, в документах. «Я зразу поняв, що це він», – каже чоловік на ім’я Руслан. За словами копача могил, домовину привезли двоє тюремників у цивільному, прощатися з маніяком не приходив ніхто. Навіть молода російська дружина, яка рік тому шокувала весь пострадянський простір, вийшовши заміж за 61-літнього ґвалтівника і душогуба і народивши йому дитину.

На могилі Ткача жодних впізнавальних знаків. Зате хтось увігнав у свіжий горбик березового кілка, а також поклав згори подобу п’ятикутної зірки, скручену із лози. Житомиряни припускають, що то приходили на могилу звіра якісь сектанти-сатаністи. Частково і через боязнь, що на місце поховання кривавого злочинця вчащатимуть різні чаклуни або й рідні жертв осквернятимуть місце останнього притулку пологівського маніяка, люди не хочуть, щоб той був похований поруч із їхніми родичами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За що відправився у пекло серійний маніяк, який в Україні жорстоко закатував понад 100 дітей: моторошні деталі (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: кримінал, Україна
В тему

Останні матеріали