16 Жовтня 2019
Новини

Російський офіс YouTube «скручує» перегляди пісні Noize MC про Путіна (відео)

Російський офіс YouTube «скручує» перегляди пісні Noize MC про Путіна (відео)

Російський репер зняв «розривний» кліп проти політики Кремля, та позитивні коментарі і лайки зникають пачками.

Шанувальники творчості російського реп- і рок-виконавця Івана Алексєєва, більше відомого як Noize MC, під найсвіжішим кліпом артиста у YouTube масово пишуть про те, що російська філія відеохостингу «скручує» ролику лайки і підчищає позитивні коментарі.

Причину цього коментувальники вбачають в тому, що російська влада не хоче, щоб відео вибилося в топ. Адже у цій пісні Noize MC викриває диктаторську політику нинішньої верхівки Кремля.

Тим часом кавер-версія пісні Єгора Лєтова «Все як у людей» вирвалася на перші позиції за переглядами в Україні та Білорусі. В російському сегменті ж нема і натяку на те, щоб кліп піднявся у тренди.

Найбільш затяті коментувальники влаштовують навіть чергування, щодня повертаючись на сторінку відео і, переконавшись. що за ніч лайк дивним чином «злетів», заново тиснуть «палець угору».

«П’ятий день на репіті, не перестану слухати»; «Ну хай на моєму коменті лайки зменшуються (можна припустити, що нібито люди їх забирають. але знімати мій же лайк із комента – це взагалі законно?»; «Тих. хто подивився цей шедевр. мінімум у 5–10 разів більше, Ютуб просто скручує»; «Майор посковзнеться, майор упаде, ми лід під ногами майора» (тут, очевидно, мають на увазі Путіна).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир путін, шоу-бізнес, музика
В тему