16 Жовтня 2019
Новини

Гончарука заклеймили «фашистом» через появу на виступі рокерів-скінхедів «Сокира Перуна»

Гончарука заклеймили «фашистом» через появу на виступі рокерів-скінхедів «Сокира Перуна»

«Слуги народу» намірилися викликати прем’єра на килимок через відвідування концерту із «неонацистами».

Недільний візит прем’єр-міністра Олексія Гончарука на вечір ветеранів, де, серед інших гуртів, виступала рок-група ультраправого спрямування «Сокира перуна», викликав невдоволення в лавах партії «Слуга народу», пише «Страна».

А також цю подію роздули до масштабів слона росЗМІ. Рупори Кремля рясніють заголовками про українського прем’єра «фашиста».

Інсайдер у пропрезидентській силі на умовах анонімності розповів журналістам «Страни», що у зв’язку з таким промахом Гончарука «слуги» навіть наміряються викликати на «килимок» для змістовної бесіди постфактум.

«Всередині фракції народні депутати, якщо говорити культурною мовою, обурені. Не хочу вдаватися до матюків, але без них не виходить. Ми не знаємо причину, чому він так зробив, та я думаю, що це молодість, недосвідченість і дурість. Вчинок цей буде обговорюватися, тому що так робить не можна. Будемо вимагати його пояснень перед фракцією», – сказало джерело.

Відео промови Гончарука в «Докер пабі», опубліковане в соцмережі

Нагадаємо, лідер радикально-націоналістичної організації С14 Євген Карась опублікував на своїй сторінці в соцмережі фото українського прем’єра на сцені вечора ветеранів, де виступала ультраправа рок-група «Сокира Перуна».

Також медіа пишуть, що концерт до Дня захисника в столичному «Докер пабі» був організований Андрієм Медведьком, якого обвинувачують у вбивстві журналіста Олеся Бузини. 

Гончарук у своєму Facebook відхрещується від рокерів-скінхедів і стверджує, що їх на ветеранській вечірці навіть не слухав. 

«До самого концерту я не маю ніякого стосунку. Не слухав і не мав уявлення про те, кого запрошують як виконавця. Вважаю це справою руху ветеранів, які влаштовували захід, або незалежної радіокомпанії, яка забезпечувала музичну програму вечора. У будь-якому випадку, це не справа глави Уряду — диктувати нашим захисникам, які пісні співати», — написав очільник Кабміну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кабінет міністрів, скандал
В тему