15 Жовтня 2019
Новини

На Харківщині чоловік зняв насильника з дружини і відрізав «знаряддя ґвалту»

На Харківщині чоловік зняв насильника з дружини і відрізав «знаряддя ґвалту»

Благовірний почикрижив причандалля ґвалтівника «в бахрому».

У Харківській області місцевий житель, побачивши, як на вулиці ґвалтують його дружину, почикрижив насильнику причинне місце. Буквально покраяв тому «чоловічу гідність» на клапті. Про це пишуть «Факти» із посиланням на харківських поліцейських.

За даними правоохоронців Харківщини, від смерті через рясну крововтрату ґвалтівника врятував поліцейський патруль.

У ніч на 13 жовтня, патрулюючи територію у селищі Шевченкове Куп’янського району, поліцейська група швидкого реагування помітила жінку, в якої був «не в порядку одяг», та чоловіка, що лежав поряд.

Під’їхавши до них, правоохоронці побачили, що в чоловіка розбита голова і сильна кровотеча в ділянці паху. Потерпілого, який виявився 25-річним жителем суміжного села Огурцівка, госпіталізували в райлікарню.За неофіційними даними, в нього повністю відрізаний член і постраждали тестикули. А доставлена у Шевченківське відділення поліції жінка написала заяву про зґвалтування.

Як встановило слідство, того вечора жінка із чоловіком і друзями відпочивала в місцевому кафе. Близько першої ночі вона одна пішла додому. Та біля самого будинку, до якого від кафе кілька хвилин ходьби, на неї напав невідомий і, використовуючи фізичну перевагу, почав ґвалтувати. Але в цей час додому повертався і чоловік жертви. Поспішивши на крики про допомогу, він побачив, що хтось ґвалтує його дружину і, знявши насильника із жінки, дав волю почуттям. На щастя для потерпілого, неподалік проїжджав патруль – помітивши миготіння проблискових маячків, розлючений чоловік утік.

За фактами зґвалтування і заподіяння тяжких тілесних ушкоджень були порушені кримінальні провадження. Співробітники карного розшуку затримали втікача в ту ж ніч, розповіла виданню заступниця начальника відділу комунікації ГУ НП у Харківській області Оксана Калмикова. За завдання тяжких тілесних ушкоджень 27-річному чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Покарання ґвалтівнику передбачене значно менше – від трьох до п’яти років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: суспільство, харків, згвалтування
В тему

Останні матеріали