9 Жовтня 2019
Новини

От Чортове болото: на Волині створять незвичний туристичний маршрут

От Чортове болото: на Волині створять незвичний туристичний маршрут

У Цуманській ОТГ на Волині розглядають можливості створення туристичного маршруту на території громади в межах проєкту «Використання польського досвіду для підтримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області».

Про це повідомляє Укрінформ.

«Нещодавно делегація з Волині відвідала Польщу, де ознайомилася із організацією туристичних маршрутів та вивчала досвід надання агротуристичних послуг. Третього жовтня працівники Цуманської ОТГ зустрілися з консультантом проєкту («Використання польського досвіду для підтримки розвитку агротуристичних послуг у Волинській області» – ред.) Ольгою Шарутою, щоб обговорити можливості створення туристичного маршруту на території громади», - повідомляють у Волинській ОДА.

Зазначається, що під час зустрічі учасники розглянули можливості залучення до таких маршрутів Чортового болота Цуманської пущі, музею лісу та музею партизанської слави, які розташовані на території громади. А також, продумали цікаві квести, майстер-класи та завдання для дітей, врахували елементи гастрономічного туризму та дегустацій.

Туристичний маршрут планують розробити у кількох варіантах для людей різних вікових категорій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: туристи, Волинь
В тему

Останні матеріали