2 Жовтня 2019
Новини

Працівниця клініки продавала фото хворої Заворотнюк за круглі суми

Працівниця клініки продавала фото хворої Заворотнюк за круглі суми

Поки немає офіційної інформації про стан здоров’я російської актрки Анастасії Заворотнюк, виникає безліч чуток і домислів про її хворобу.

«Прекрасна няня» лікується від раку головного мозку в одній з приватних клінік. Її діагноз засекречений навіть від медперсоналу. Але одна з недобросовісних співробітниць клініки вирішила заробити на чужому горі і запропонувала фото і відео онкохворої актриси за солідну винагороду, передають «Факти».

До редакції видання «Дні.ру» надійшов лист з пропозицією: «У мене є відео Заворотнюк у лікарні, зняте мною особисто, і 17 фотографій, зроблені в період з 15 по 25 вересня 2019 року. Я з учорашнього дня в цій медустанові НЕ працюю. Готова передати всі записи анонімно. За винагороду».

Цей лист обурив журналістів. У лікарні почалася перевірка. Зловмисницю намагаються вирахувати. Співробітники безпеки вивчають записи камер відеоспостереження і з’ясовують, хто був звільнений останніми днями. Коло підозрюваних звужується.

Зрозумівши, що їй загрожує реальний тюремний строк, власниця фото і відео надіслала ще одне повідомлення: «Вибачте, про продаж фото і відео пропозиція не актуальна, так як преса вже у всіх новинах роздула інформацію про мене. Хотілося анонімності». Більше жінка на контакт не виходить.

Рідні Заворотнюк її стан не коментують. Директор актриси Стас Христовий заявив, що Анастасія незабаром з’явиться на телебаченні і сама все розповість. Але дату передбачуваного інтерв’ю він не назвав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шоу-бізнес, серіали, актор
В тему