20 Вересня 2019
Новини

Прокляття «Прекрасної няні»: двійниця Заворотнюк зі США теж перенесла рак (фото)

Прокляття «Прекрасної няні»: двійниця Заворотнюк зі США теж перенесла рак (фото)

Стало відомо про боротьбу з онкозахворюванням виконавиці головної ролі в американському ситкомі «Моя прекрасна няня» (The Nanny).

Фанати ситкому «Моя прекрасна няня» подейкують про лиху долю, яка переслідує акторів, що у ньому зіграли. Спершу страшна хвороба забрала Жанну Фріске, яка брала участь у пробах на цю роль, далі від онко померла Любов Поліщук, а тепер усі стежать за повідомленнями про стан здоров’я «няні Віки» – акторки Анастасії Заворотнюк, передають «Факти».

Судячи з повідомлень, артистка бореться із раком мозку, і інформація про її нинішнє самопочуття просочується вкрай суперечилива.  Тим часом з’ясувалося, що «прокляття» поширюється не тільки на російських акторів.

Герої телехіта «Няня», який виходив в Америці з 1993 по 1999 роки (російська «Моя прекрасна няня» була адаптацією), теж зіштовхнулися із серйозними проблемами.

Френ Дрешер і її російська версія Настя Заворотнюк

Головну роль у заокеанській стрічці зіграла актриса Френсін Дрешер – вона особисто вигадала всю історію від початку до кінця, а потім блискуче зіграла саму себе. «Безумовно, «Няня» – це найкраще, що зі мною трапилось у житті!» – зізнавалася після успішного серіалу американська актриса.

За свою роль вона отримала дві премії «Еммі» та удостоїлася двох номінацій «Золотого глобуса». Але запаморочення від успіху тривало недовго. Відразу після закінчення проекту, в червні 2000 року, вічно зайнятій актрисі довелося різко зупинитися: в 42 роки лікарі діагностували у неї рак матки, після чого життя полетіло під укіс.

Френ Дрешер у ролі няні в The Nanny

Френсіс Дрешер зізнавалася, що не знала, як жити далі. «У мене було все: прекрасний будинок, чудові друзі і чоловік, з яким ми разом створили «Няню»... І раптом – вирок лікарів», – розповідала актриса.

Цілих два роки вона боролася зі страшною хворобою і змогла її перемогти. Причому впоратися з онкологією вдалося завдяки лікувальним китайським травам.

«Я пила настої протягом двох років, і мій організм очистився. Так я перемогла найнебезпечнішу хворобу і хочу всім розповісти про це. Сила ховається в нас самих, і це найкращі ліки», –зізнається Френсіс Дрешер.

Постер американської «Няні»

Одужання актриса прийняла як подарунок долі і вирішила, що тепер повинна допомагати всім, хто страждає від онкології. Вона не шкодує грошей і допомагає людям по всьому світу.

Після чудесного зцілення Дрешер створила фонд на підтримку жінок, які страждають від раку. Головна мета організації – забезпечити ранню діагностику хвороби, для чого актриса і меценати не шкодують грошей. Свою програму 61-річна Дрешер і сьогодні несе по всьому світу, роз’їжджаючи по країнам як посол з питань охорони здоров’я жінок. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, Фото
В тему