14 Вересня 2019
Новини

«Прекрасна няня» Заворотнюк вмирає від раку мозку через «уколи молодості», – колега

«Прекрасна няня» Заворотнюк вмирає від раку мозку через «уколи молодості», – колега

Втаємничені у стан актриси не прикрашають правди: «Їй зосталися лічені дні».

Продюсер музичного гурту «Ласковий май» розповів, що актрису Анастасію Заворотнюк, яка прославилася головною роллю в серіалі «Моя прекрасна няня» та іншими, ввели у штучну кому. Про це пише «Комсомольська правда. Україна».

Завортнюк  щогодини стає усе гірше. Нібито її частково паралізувало. Як повідав Разін, акторка в стані штучної коми. Більше того, вона при смерті. Продюсер хотів відвідати її в лікарні, але його не пустили. За словами медиків, жінці зосталися лічені дні життя. Її вбиває рак мозку.

– Вона зараз у комі, без свідомості, нікого туди не допускають, крім чоловіка. Я вчора подзвонив лікарям, які її спостерігають, запитав: можна відвідати? Кажуть, ні – ми її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй залишилося жити кілька днів. Усі можливі методи лікування вона пройшла, але почалася стадія – набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі, – сказав він kp.ru.

Про хворобу актриси продюсер дізнався півроку тому від її колег. Разін вважає, що Завортнюк могли довести до такого стану уколи стовбурових клітин і постійний стрес через борги за іпотекою.

– Пам’ятаю, ще років 15 тому вона мені казала: «Ти не пробував стовбурові клітини? Нова методика омолодження, продовжує життя – за нею майбутнє». Тоді це було модно, багато артистів, зокрема і Жанна Фріске, цим захоплювалися, хотіли бути вічно молодими, – пригадав продюсер «Ласкавого мая».

Пізніше telegram-канал Mash повідомив, що лікарі припинили інтенсивне лікування Заворотнюк.

Раніше ЗМІ писали, що у зірки серіалу «Моя прекрасна няня» остання стадія раку мозку. Це те ж захворювання, від якого 15 червня 2015 року померла Жанна Фріске. Інші ж звинувачують у важкій недузі Заворотнюк можливе ЕКЗ, завдяки якому нібито і з’явилася на світ молодша донька Міла.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, серіали
В тему