27 Вересня 2019
Новини

Соцмережі: в Ковелі в дитсадку дітей «труять» фарбою

Соцмережі: в Ковелі в дитсадку дітей «труять» фарбою

У садочку фарбують підлогу, коли в кімнатах перебувають діти. 

Житель міста залізничників, який не побажав розголошувати свого імені, попросив адміністраторів групи розмістити інформацію про те, що в одному із дошкільних навчальних закладів Ковеля маленькі вихованці змушені труїтися випарами фарби. Про це повідомляє популярний серед ковельчан facebook-паблік «Про Ковель».

За інформацією аноніма, під час проведення в приміщеннях садочка ремонтних робіт, а саме фарбування підлоги, діти перебувають у ДНЗ, а відповідно, дихають випарами фарби. На вулицю дошкільнят вихователі вивести не можуть у зв’язку із негодою. Тож просто замикають дітлахів у спальній кімнаті, куди менше просочуються міазми фарби.

«В ДНЗ номер 5 постійно проводяться ремонтні роботи під час перебування в ньому діток. Наприклад, сьогодні в одній із груп фарбують підлогу. В садку стоїть сморід. Через погодні умови з дітьми не можуть погуляти,тому діти закриті в спальній кімнаті (куди менше доходить запах). Завтра знову навчальний день, і дітки знову повинні нюхати фарбу((( Міська рада в курсі, бо саме вони направили людей для фарбування», – ідеться в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, ковель, отруєння, діти
В тему