26 Вересня 2019
Новини

11-річний хлопчик проїхав 400 км за кермом авто, щоб жити з незнайомцем, з яким спілкувався у соцмережах

11-річний хлопчик проїхав 400 км за кермом авто, щоб жити з незнайомцем, з яким спілкувався у соцмережах

У США 11-річний хлопчик проїхав за кермом більше 320 кілометрів через американський штат Південна Кароліна, щоб зустрітися із незнайомцем, з яким він познайомився через додаток Snapchat.

Про це повідомляє CNN з посиланням на поліцію міста Чарльстон.

Після трьох годин їзди хлопчик попросив допомоги у поліцейського.

Він розповів офіцерові, що взяв машину свого брата, щоб поїхати з рідного міста Сімпсонвіль в Чарлстон, де хотів жити з «невідомим чоловіком, якого зустрів у Snapchat».

Але коли хлопчик втратив GPS-сигнал на планшеті батька, він не зміг відновити адресу цієї людини. Дитина змогла назвати поліцейському своє ім'я, ім'я батька і свій мобільний телефон. Так він повернувся до своєї сім'ї. Поліція почала розслідування відносно невідомого чоловіка, до якого їхав хлопчик. Нагадаємо, повідомлення в Snapchat видаляються після їх прочитання.

«Я хотів би, щоб сьогодні ввечері, прямо зараз, всі, хто це дивиться, хто є батьком дитини, особливо 11-річного, сісти з вашою 11-річною дитиною, просто зараз, в цей момент, і поговорити про те, що робити в соціальних мережах, про небезпеку, про переваги і речі, про які ми, як батьки, повинні говорити кожен день», - заявив в ефірі телеканалу керівник поліції Чарлстона Лютер Рейнольдс.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, соцмережі, діти
В тему