26 Вересня 2019
Новини

Озброєний дезертир захопив заручницю в центрі міста

Озброєний дезертир захопив заручницю в центрі міста

У Каховці Херсонської області увечері 25 вересня озброєний чоловік забарикадувався в одному з житлових будинків і взяв в заручники жінку.

Про це в Facebook повідомило видання Каховська Зоря.

«У центрі міста, біля військкомату, невідомий озброєний чоловік забарикадувався в одному з житлових будинків. За словами очевидців була чутна стрілянина. За непідтвердженою інформацією невідомим може бути колишній службовець зброєйих сил, раніше проходив службу в зоні АТО», - йдеться в повідомленні.

За словами сусідів, він часто зловживав алкоголем. Учасником бойових дій в зоні АТО або ООС він не був.

Пізніше в поліції Херсонській області повідомили про затримання зловмисника, який погрожував застосуванням зброї.

«Представники Державного бюро розслідувань повідомили в поліцію, що під час проведення ними слідчих дій місцевий житель, який підозрюється в скоєнні військового злочину, став погрожувати правоохоронцям застосуванням зброї», - йдеться в повідомленні.

На місце події терміново виїхали керівництво поліції області, районного відділу і бійці КОРД і інших спецпідрозділів. Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Ніхто з громадян не постраждав.

За фактом погроз працівникам правоохоронного органу відкрите кримінальне провадження.

За словами глави ГО «Учасники АТО «СКІФ», затриманий близько року тому уклав контракт з однією з бригад Збройних сил України, звідки і дезертирував.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, втеча, контракт, армія, Надзвичайні події, херсон, збройні сили україни
В тему