24 Вересня 2019
Новини

На території військової частини в ДПТ загинув солдат

На території військової частини в ДПТ загинув солдат

На території однієї з військових частин у Хмельницькій області вантажний автомобіль влетів у бетонну електоопору, внаслідок чого загинув військовослужбовець.

Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

«Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому, розслідують обставини смертельної ДТП, що сталася на території однієї з військових частин. Жертвою аварії став військовослужбовець», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, старший солдат-контрактник не впорався з керуванням військовим автомобілем «Урал 4320» та здійснив зіткнення із бетонною електроопорою. Як наслідок, військовослужбовець, який знаходився в кузові згаданого автомобіля, загинув.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України (порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або загибель потерпілого).

У разі доведення вини, солдату-контрактнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, дтп, смерть, армія, хмельницький, армія
В тему