20 Вересня 2019
Новини

Мерзляки, закутуйтеся: синоптики дали «холодний» прогноз на п’ятницю

Мерзляки, закутуйтеся: синоптики дали «холодний» прогноз на п’ятницю

Останнього дня робочого тижня українцям буде холодно і мокро.

У п’ятницю, 20 вересня, у більшості областей України очікуються дощі, а на високогір’ї Карпат випаде мокрий сніг, передає «Апостроф», посилаючись на дані Укргідрометцентру.

Так, на заході, півночі, а також у Вінниці, Кропивницькому, Черкасах і Полтаві сьогодні очікуються опади та, ймовірно, грози. Температура у цих районах становитиме +16…+23 градуси.

Найтепліше буде на Херсонщині (+30…+32 градуси) та в Криму (+31…+33), натомість найнижча температура очікується на Івано-Франківщині (+19…+21 градус).

Крім того, майже на всій території України метеорологи прогнозують північно-східний вітер, швидкість якого становитиме 5 – 10 метрів за секунду.

«Ну, нічого, переживемо, тим більше, що у суботу-неділю-понеділок значно побільшає сонця, а протягом 22 – 23 вересня відчутно потепліє», – втішила синоптик Наталка Діденко.

А також додала, що не треба «красуватися», а подбати про здоров’я і тепло одягатися.

«І про себе не забувайте, адже підступні сезонні віруси вже чатують на тих, хто не читає прогнози погоди і легковажно ходить із джинсовими дірками на колінах та ще милується на себе у вітринах серпневим тоненьким гардеробом», – додала Діденко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, погода, прогноз погоди
В тему