16 Вересня 2019
Новини

У Києві спецназівцю довелося відстрілюватися від п’яної компанії (фото)

У Києві спецназівцю довелося відстрілюватися від п’яної компанії (фото)

У столичному районі Дарниця зауваження, зроблене гучній компанії поліцейським, спровокувало бійку, в ході якої спецназівець мусив застосувати табельну зброю.

Як повідомляють у ГУ НП м. Києва, співробітник полку поліції особливого призначення № 2 після служби повертався додому. У дворі він почув гучну музику і лайку – так «відпочивала» компанія молодих людей. Поліцейський підійшов до них, представився і показав службове посвідчення. Потім попросив їх поводитися тихіше і припинити порушувати громадський порядок.

«Один із хлопців підійшов до поліцейського і почав з ним суперечку. Один із молодиків підійшов до поліцейського та розпочав із ним суперечку. Під час цієї розмови правоохоронець відчув, як хтось вдарив його у голову та задув обличчя газом», – повідомив заступник начальника Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський.

Спецназівець зробив попереджувальний постріл у повітря з травматичного пістолета, а потім – в ногу опонента. Після цього на нього напали ще троє молодиків. У ситуацію втрутилися охоронці магазину, розташованого у дворі будинку, а одна з дівчат з «гамірної компанії» викликала поліцію і медиків.

І копа, і пораненого дебошира відвезли в лікарню. Спецназівець отримав численні забої і травми, зокрема, в нього зламані два ребра. В одного з нападників – поранення в ногу.

«Слідчо-оперативна група на місці задокументувала інцидент, опитала фігурантів і свідків конфлікту, опрацювала відео з камер спостереження. Трьох молодиків, які завдавали удари поліцейському, затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз із ними спілкуються слідчі», – додав Олександр П’ятниківський.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Затриманим загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, Фото
В тему