1 Вересня 2019
Новини

«Юзік у Верховній Раді»: чим пояснив Зеленський призначення на високі керівні посади своїх друзів

«Юзік у Верховній Раді»: чим пояснив Зеленський призначення на високі керівні посади своїх друзів

 «Як і в серіалі «Слуга народу»,  Ви призначили на високі керівні посади своїх друзі. Чим це поясните?» - задав таке гостре запитання Станіслав Боклан президенту України Зеленському під час останнього інтерв’ю.

«Найближчі друзі були зі мною в команді. Тож кому мені довіряти, як не їм? Ми разом обговорюємо нинішню ситуацію на Донбасі, чому той чи інший міст не будується,  що зараз в станиці Луганській тощо. Я звертаюсь із питаннями до старих губернаторів, і вони мені заявляють, що все добре, все будується. Я їду туди сам і бачу, що нічого  не робиться.

Тому і були запрошені мій помічник Сергій Шефір, інформаційною політикою займається Юрій Костюк, професійний юрист Андрій Єрмак, моя помічниця Маша (посміхається). І ніхто з цих чотирьох людей не є моїм кумом, братом чи сватом», - заявив Зеленський.

До слова,  один з колишніх президентів України Леонід Кравчук також висловився з приводу призначення друзів: «Коли є люди, яких ти знаєш не тільки як друзів, а як відповідальних і не підлих, за плечима яких немає жодних темних плям, то чому їх не призначити?».

Щодо того, що багато хто прийшов у команду Зеленського і займає тепер високі пости у владі, але немає політичного досвіду, а відтак і політичного минулого, президент заявив, що він щиро з цього радіє:

«Юзік? Чому Юзік, а точніше вже депутат Юрій Корявченков у Верховній Раді? Юзік займався Кривим Рогом, там мають бути всі «чисті депутати» від нашої партії.

Адже ми маємо контролювати всіх своїх депутатів. Впевнений, що якісь з них не відповідають нашим вимогам. Ми вже «почистили» 11-12 людей. Будуть, певно, ще «чистки» тих, ком ми довіряли, а вони прийшли до влади з корисних причин».

  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, слуга народу, володимир зеленський, вру
В тему