1 Вересня 2019
Новини

Чому досі Офіс Президента не переїхав з Банкової, та що Зеленського злякало у перший день президенства

Чому досі Офіс Президента не переїхав з Банкової, та що Зеленського  злякало у перший день президенства

«Коли до мене вперше гаркнули «Бажаю здоров’я, пане президент»,  я злякався», - про ставлення до офіційності президент Володимир Зеленський розповів  актору Станіславу Боклану.

«В коридорах Офісу хлопці  (вартові) завжди віддавали мені честь та кричали «Бажаю здоров’я, пане президент!». В перший день я злякався. На другий попросив їх говорити це тихіше, бо ж ми просто віталися з ними.

А потім я їм запропонував говорити мені просто «Бажаю здоров’я», усі ж знають, що я президент», - прокоментував Володимир Зеленський.

Щодо того, чому досі не переїхав з банкової Офіс Президента, його голова Андрій Богдан прокоментував наступним чином: «Ми не можемо знайти на сьогоднішній день варіант переїзду. Була абсолютно логічна інструкція переїзду в Український дім, із розміщенням тут музею. Але довготривалий ремонт, і впровадження систем секретності , зв’язку, безпеки – це настілки все складно…».

«Переїзд не на часі, але ця особисто моя думка, - заявив Сергій Шефір, перший помічник президента України. – І немає гідних пропозицій, щоб було недорого, гарно і зручно».  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, андрій богдан, володимир зеленський, президент
В тему