23 Серпня 2019
Новини

Померла одна з найбагатших людей планети

Померла одна з найбагатших людей планети

У п'ятницю, 23 серпня, американські ЗМІ повідомили про смерть відомого бізнесмена Девіда Коха. Мільярдер помер у віці 79 років. Причина поки не називається.

У 1992 році у Девіда діагностували рак простати. Йому зробили операцію. Кох пройшов курс радіо - і гормональної терапії. У липні минулого року він відійшов від справ за станом здоров'я.

У березні 2019 року журнал Forbes поставив Девіда Коха на 11-е місце у своєму рейтингу найбагатших людей у світі. Його стан на той момент оцінювався в 50,5 мільярда доларів. В день смерті бізнесмена його капітал становив 42,4 мільярда доларів.

Разом зі своїм старшим братом Чарльзом Девід володів компанією Koch Industries, яка була заснована у 1940 році. Саме Кохи перетворили її на один із світових гігантів. Ділові інтереси братів охоплюють енергетичну галузь, виробництво хімікатів, асфальту, пластику, бензину, природного газу, сільське господарство і навіть випуск туалетного паперу.

У середині серпня 2019 року Bloomberg опублікував свій щорічний рейтинг найбагатших родин у світі. Чарльз і Девід Кохі зайняли в ньому третє місце. Їх загальний капітал оцінили в 125 мільярдів доларів

 

 
 
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, смерть, сша, гроші
В тему