Моторошна небезпека від звичайнісінької пательні
Академіки провели експеримент, за допомогою якого довели, що постійне використання сковорідок може привести до діабету.
Медики вважають, що на розвиток недуги впливають антипригарне і водовідштовхувальне покриття, інформує HappyNews.
Справа в тому, що виробники для виготовлення таких сковорідок використовують елементи, які можуть нашкодити здоров'ю людини.
У новому науковому дослідженні, яке присвячене цьому питанню, взяли участь понад тисячу осіб, яких поділили на кілька груп.
Перша група харчувалася їжею, приготованою на сковорідці з антипригарним покриттям, а друга - шукала інші шляхи приготування їжі.
В результаті було встановлено, що у випробовуваних з першої групи ризик зріс на 20%. А після закінчення 10 років, був виявлений діабет.
Академіки рекомендують стежити за цукром і займатися спортом, щоб мінімізувати ризики розвитку діабету.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині дитина травмувалася на атракціонах
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.