18 Липня 2019
Новини

«Це прояв дебілізму»: Ігор Палиця про міністра Омеляна

«Це прояв дебілізму»:  Ігор Палиця про міністра Омеляна

Нещодавно міністр інфраструктури Володимир Омелян дозволив собі розмістити у Facebook провокативний пост, в якому зауважив, що президент України Володимир Зеленський довго на «одному хайпі не протягне, максимум місяць-два»,  і тоді «поїдете Ви в Ростов, вести сміхопанораму на регіональному телебаченні».

Що це – прояв демократії, чи прояв неповаги до очільника держави? Із цим питанням ми звернулись до нинішнього голови Волинської облради, кандидата в народні депутати Ігоря Палиці під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

«Це прояв дебілізму людини, яка ще не вилізла зі свого гіперлупу, але почала говорити про чужий хайп. Це той міністр, до якого зверталися підприємства, просили знизити тарифні ставки в наших українських портах, тому що в інших країнах  Чорного та Середземного морів тарифи в 4-5 разів нижчі, ніж в Україні. І український транзит знизився в 6 разів від часу Революції гідності. На що Омелян заявив, що такого зробити не може, адже, мовляв, ми почнемо в 6 разів менше заробляти. А те, що ніхто не працює за такими тарифами, і доходи нуль, то це його не хвилює. Він – дебіл», - категорично заявив Ігор Палиця.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, міністерство інфраструктури україни, володимир зеленський, ігор палиця, Політика
В тему