18 Липня 2019
Новини

Хто стане губернатором Волині, прем’єр-міністром та очолить Волинську облраду

Хто стане губернатором Волині, прем’єр-міністром та очолить Волинську облраду

Відповіді на ці питання портал T1.ua отримав від  нинішнього голови облради, кандидата в нардепи Ігоря Палиці під  час прямого ефіру на телеканалі «Аверс».

«Якщо говорити про керівництво міста, то вже пройшло більше двох років, як помер Микола Ярославович Романюк. Неодноразово і  депутатський корпус, і я, і Ірина Констанкевич просили Парубія та нардепів поставити на голосування та прийняти рішення щодо дострокових виборів мера міста Луцька. На що Парубій мені сказав, що є заборона від Петра Порошенка, тому що БПП не мав власного кандидата на цю посаду. Виходить, що вони відносились до народу України, як до рабів, і якщо немає кому  цих рабів очолити від їхньої партії, то нехай так і буде. Такою була в нас ситуація і таким було ставлення.

Щодо губернатора, то це право президента. Потрохи вони призначають голів облдержадміністрацій, значить, скоро призначать і в нас. Хто це буде, я не знаю. Рекомендувати чи вказувати я не намагався і не хочу. Тож нехай президент приймає це рішення.

Щодо голови обласної ради, то в разі мого обрання до Верховної Ради рішення про те, що очолить волинську раду, буде прийнято дуже швидко. І таких затримок, як з мером міста, не буде. Хто це буде – побачимо. Це має вирішити депутатський корпус.

 Якщо говорити про прем’єр-міністра, то мені зараз важко відповісти на ваше питання. Це не обов’язково має бути представник депутатського корпусу. Це має бути порядна людина, яка хоче щось зробити для України. Кого б я хотів бачити? Того самого Володимира Зеленського,  тому що я знаю, що він – чесний».  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, Волинь, волиньоблрада, волинь, ігор палиця, вибори, кабінет міністрів, Політика
В тему