16 Липня 2019
Новини

Джеймса Бонда відправили на пенсію: агента 007 гратиме темношкіра акторка

Джеймса Бонда відправили на пенсію: агента 007 гратиме темношкіра акторка

Кажуть, на рішення змінити головного героя бондіани повпливала одна з авторів стрічки, відома своїми феміністськими поглядами.

Роль агента 007 у майбутньому бойовику «Джеймс Бонд 25» дісталась англійській темношкірій актрисі Лашане Лінч, повідомляє The Sun.

Їй 31 рік, вона з Великої Британії і знімалася в супергеройському трилері «Капітан Марвел» у ролі Марії Рамбо, найкращої подруги Керол Денверс.

З 2006 року роль Джеймса Бонда у фільмах виконував англійський актор Деніел Крейг. Однак у травні 2016 року він заявив, що більше не хоче грати в бондіані. Тоді користувачі соцмереж почали жартувати на тему, що головним шпигуном планети повинна стати жінка. Вони й гадки не мали, наскільки точно передбачили хід подій.

Відзначається, що на рішення зробити агента 007 жінкою вплинула одна з авторів стрічки – Фібі Воллер-Брідж, відома своїми феміністськими поглядами.

Більшість шанувальників бондіани висловили невдоволення з приводу цього рішення. На їхню думку, роль агента 007 занадто чоловіча, щоб з нею могла впоратися жінка.

«Вибачте, але ні, не робіть цього! ДЖЕЙМС БОНД – ЧОЛОВІЧИЙ персонаж, завжди був і завжди буде! Якого біса жінки постійно повинні коїти щось таке?! Той, кому в голову навідалася ця дурна ідея, напрошується на ляпас мокрою рибиною!» – зазначив один з користувачів соцмереж.

«А можуть ці сильні, красиві і незалежні жінки створювати свої власні ікони і перестати намагатися брати на себе всі оригінальні чоловічі персонажі?» – додав інший.

Прем’єра фільму «Джеймс Бонд 25» запланована на 2020 рік. Кінооповідь усе ж почнеться з класичним агентом 007. За сюжетом Бонд виходить на пенсію, переїжджає на Ямайку і зустрічається з главою британської шпигунської служби МІ-6. А ось далі події, за словами інсайдера, вислизають із-під контролю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, суспільство, кіно, джеймс бонд
В тему