12 Липня 2019
Новини

На Київщині батько погрожував дитині гранатою

На Київщині батько погрожував дитині гранатою

Предмет погрози, схожий на гранату «Ф-1», вилучили на місці події фахівці-вибухотехніки.

На Київщині поліцейські затримали чоловіка, який із гранатою в руках погрожував неповнолітній доньці, повідомляють у відділі комунікації поліції в Київській області.

Коли прибула поліція, агресивно налаштований житель села Слобода погрожував «підірвати усіх». Знешкодити п’яного дебошира та уникнути біди вдалося завдяки професійним злагодженим діям групи реагування патрульної поліції  Кагарлицького відділення поліції.

Щойно на спецлінію 102 надійшло повідомлення про погрози неповнолітній дитині, на місце події одразу приїхав наряд групи реагування патрульної поліції.

Працівники поліції, усвідомлюючи реальну небезпеку, почали вести перемовини. Відволікши увагу чоловіка, поліцейські вправно застосували прийоми рукопашного бою і знешкодили хулігана. У цей час у будинку знаходилось п’ятеро діток.

43-річного чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вміст алкоголю в крові нападника становив 1.1 проміле.

Поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення підозри чоловіку.

Поліцейські встановлюють шляхи походження вибухового предмету.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, поліція, алкоголь, батьки, кримінал, армія, київ, діти
В тему