24 Червня 2019
Новини

НП на Волині: п’ятеро загиблих на воді, один – під час пожежі

НП на Волині: п’ятеро загиблих на воді, один – під час пожежі

За минулий тиждень волинські рятувальники гасили 17 пожеж, у водоймах втопилося 5 волинян.

У період 18 – 23 червня працівники підрозділів пожежно-рятувальної служби Волинської області ліквідували 17 пожеж, здійснили 28 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

20 червня о 14:30 надійшло повідомлення про загорання торфу та чагарників на площі 2,3 га в урочищі Крименське біля села Тоболи Камінь-Каширського району. Пожежу ліквідували рятувальники 8-ої ДПРЧ разом із працівниками пожежної команди села Тоболи та місцевими жителями. Для ліквідації залучений пожежний та рукавний автомобілі, 2 мотопомпи. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

За минулий тиждень на водних об’єктах області потонуло 5 людей.

18 червня місцевим населенням піднято із штучного ставка у селі Дерно Ківерцівського району тіло 31-річного чоловіка. 20 червня мешканці села Залісся Камінь-Каширського району підняли із річки Цир тіло 56-річного односельчанина.

Наступного дня у річці Турія на Ковельщині втопився 50-річний мешканець міста Ковеля. Тіло потопельника підняли на поверхню працівники 19-ої ДПРЧ.

22 червня у Нововолинську на міському озері працівники 5-ої ДПРЧ вилучили тіло 26-річного потопельника й того ж дня співробітники ДСНС з дна цієї водойми підняли тіло ще одного місцевого жителя, 1988 р.н.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, вода, пожежа, смерть
В тему