19 Червня 2019
Новини

Під Херсоном «коп» на BMW убив цілу сім’ю – батьків і 9-річну дитину (фото)

Під Херсоном «коп» на BMW убив цілу сім’ю – батьків і 9-річну дитину (фото)

Імовірний винуватець автокатастрофи – старший оперуповноважений Головного управління Нацполіції в АР Крим і Севастополі.

В Херсонській області Державне бюро розслідувань затримало поліцейського за підозрою в скоєнні смертельної ДТП із трьома загиблими, передає прес-служба ДБР.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася неподалік селища Миколаївка з участю автомобілів ВАЗ-21099 та BMW. За кермом останнього перебував старший оперуповноважений ГУ Нацполіції в Автономній республіці Крим та м. Севастополі», – ідеться в повідомленні.

За даними Бюро, ДБР затримало правоохоронця за підозрою в скоєнні ДТП, унаслідок якої загинули двоє дорослих та дев’ятирічна дитина: «У результаті зіткнення пасажири автомобіля ВАЗ-21099 – чоловік та жінка – загинули на місці, 9-річна дівчинка отримала численні травми і згодом померла в лікарні».

Правоохоронця, який  кермував BMW, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Слідчі ДБР готують клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення вини, оперуповноваженому загрожує від 5 до 10 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, Фото
В тему