18 Червня 2019
Новини

У вагонах «Укрзалізниці» – кондиціонери і туалети не працюють, температура +40

У вагонах «Укрзалізниці» – кондиціонери і туалети не працюють, температура +40

Українці не витримують сервісу «Укрзалізниці» в літню спеку і масово обурюються в мережі.

Про це пише Главред.

Наприклад, мешканка Сєвєродонецька Яна Притуляк розповіла, як в її вагоні не працював кондиціонер – хоча всередині було +40 градусів, а вікна не відкриваються. Йдеться про ІнтерСіті сполученням Київ-Херсон.

«Я вибирала поїзд номер 20 за його хвалений комфорт і зручність за часом (він нічний). Яке ж було моє здивування (і не тільки моє, всього 3 вагони) коли нам сказали, що кондиціонер включиться тільки на швидкості понад 60 км, ми їдемо вже півтори години, кондиціонер не реагує, і це в вагоні, в якому відсутні вікна (в вагоні +40) », – написала вона в Facebook.

А житель Києва Мар’ян Панько описав умови в купейному вагоні, квитки на який коштують 670 грн.

«Туалет не працює (обидва), кондиціонер не працює. У вагоні як в доменній печі !!!» Ще в двох вагонах схожа ситуація … Скільки і яке потрібно мати здоров’я, щоб після такої поїздки ще щось вирішувати в місті протягом дня!?» – обурився хлопець.

У коментарях люди пишуть: «Укрзалізниця як завжди думає про зручності своїх кабінетів, а не про людей, які працюють на них. Вони знають, що на місце одних прийдуть інші за копійчану зарплату. Можна користуватися людьми, а раптом з людиною щось трапиться – скажуть: особиста необережність», «Скарги на під@расів практично не діють», «Залишилося потерпіти трохи: відразу як Омелян запустить гіперлуп, то відразу і полагодять туалети з кондиціонерами!» тощо.

Не витримала недавно і радник голови Херсонської міськради Галина Ляшевська:

«Стан цих худобовозів не витримує ніякої критики. У той же час, коли корейці голову ламають над тим, яка температура унітазів, розмовляють, все-таки комфортніше відвідувачам, ми з прищіпкою на носі і, обмотавши антибактеріальними серветками, намагаємося справити нужду в рипучому, прогнилому, смердючому місці. Поки японці роблять свої електропоїзди до неба, ми ганчірками підв’язуємо двері – щоб не стукали. Мені осточортіло, що мене в цій країні вважають бидлом, пропонуючи на продаж ось такі умови поїздок», – розповіла вона про умови поїздки в поїзді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, укрзалізниця
В тему