12 Червня 2019
Новини

Українська армія впритул наблизилася до Донецька

Українська армія впритул наблизилася до Донецька

Військовослужбовці 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила закріпилися на нових позиціях у Мар'їнці. Відтепер до тимчасово окупованих Олександрівки та Донецька - від 100 до 250 метрів.

У Мар'їнці тепер уже практично немає так званої сірої зони, повідомляє Кореспондент

«Розвідники бригади зайшли в так звану «сіру зону» для того, щоб поліпшити своє тактичне положення – відсунути свою глибину від місцевого населення. Цей план розроблявся командуванням бригади і вищим командуванням. Спланували, розробили все до деталей і виконали», - розповів прес- офіцер бригади Назар Ільницький.

За його словами, закріплення на нових позиціях є важливим, адже в першу чергу гарантує населенню більшу безпеку - воно перебуватиме набагато далі від лінії зіткнення.

«Це перш за все безпека людей. Це також покращує і наше становище, звідси краще спостерігати за противником і контролювати його дії. А ще кожна, навіть маленька перемога, мотивує бійців, мотивує їхній дух. Вони розуміють, що не стоять на місці, а потроху повертають наші землі. Насправді, це дуже мотивує», - заявив Ільницький.

Нагадаємо, що напередодні журналіст ТРК Україна Олексій Кашпоровський повідомив, що ЗСУ впритул наблизилися до Донецька. У Мар'їнці практично не залишилося так званої «сірої зони». Все зайняли українські війська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянка, яка 4 роки служить на Сході: «Коли дорослі чоловіки питають, нащо мені та Україна, хочеться заїхати їм у морду»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, суспільство, війна на сході україни, донецьк
В тему