7 Червня 2019
Новини

Позивні «Круглий» і «Максон»: опубліковані фото бійців «Азову», загиблих на Донбасі

Позивні «Круглий» і «Максон»: опубліковані фото бійців «Азову», загиблих на Донбасі

Стали відомі імена бійців Нацгвардії, які загинули на Донбасі в ніч на 7 червня в результаті артилерійського обстрілу ворогом. Імена полеглих захисників України. а також їхні фото опублікували на facebook-сторінці спецпідрозділу «Азов». 

Як ідеться в повідомлення прес-служби «Азову», сьогодні на Донеччині загинули бійці Дмитро Полтавець (позивний «Круглий») та Максим Олексюк (позивний «Максон»).

«Круглий» прийшов в «Азов» ще в 2014 році, брав участь у всіх ключових боях підрозділу, де показав свої мужність і професіоналізм. Обіймав посаду заступника командира роті по роботі з особовим складом, його бійці завжди брали з нього приклад і щиро поважали. Йому було 28 років. 23-річний Максим Олексюк долучився до полку в 2017 році. За півтора року служби проявив себе відданим військовій справі, відповідальним і щирим побратимом», – зазначили в «Азові».

Нагадаємо, в ніч на п’ятницю, 7 червня, збройні формуваня РФ, знехтувавши всіма домовленостями про перемир’я, у районі Новолуганського на Світлодарській дузі, атакували військових ЗСУ, застосувавши артилерію. Внаслідок цього двоє українських військових загинули, ще восьмеро були поранені. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна на сході україни, армія
В тему