3 Червня 2019
Новини

Настя Каменських і Потап через тиждень після весілля розсталися (фото)

Настя Каменських і Потап через тиждень після весілля розсталися (фото)

Казкова весільна подорож завершилася, і молодята повернулися до роботи.

Всього через тиждень після пишного весілля репер Олексій Потапенко і співачка Анастасія Каменських розсталися: у кожного з них свої справи, передають «Факти».

Потап опублікував знімок з дружиною біля трапа літака. У підписі він і розповів, що тепер їм належить розлучитися. «Медовий місяць триває! Правда, я – в Одесу на концерт, а Настя – на свої концерти!» – прокоментував музикант в Instagram.

Потап найближчими днями буде зайнятий продюсуванням гурту MOZGI, а Каменських чекає гастрольний тур (як відомо, з 2017 року зоряний дует розпався). Виходить, що медовий місяць Насті тривав лише тиждень...

Цікаво, що у весільну подорож репер з коханою вирушили не вдвох, а з друзями. Виходить, що молодята, по суті, і не встигли побути наодинці. Але, схоже, що ні Потапа, ні Настю такий поворот подій зовсім не засмучує. Зрештою, вони разом уже багато років і, напевно, встигли до цього насолодитися товариством одне одного.

Нагадаємо, що Каменських і Потап відсвяткували одруження двічі: спочатку на грандіозному бенкеті в передмісті Києва з друзями, а потім у скромній обстановці і в тісній компанії найближчих друзів. Опісля молодята гайнули у весільну подорож на приватному літаку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему

Останні матеріали