29 Травня 2019
Новини

За вбивство матері та побиття вагітної дружини, яка народила мертве дитя – довічне ув'язнення

За вбивство матері та побиття вагітної дружини, яка народила мертве дитя – довічне ув'язнення

Фрунзенський районний суд Харкова засудив чоловіка, який побив вагітну співмешканку і вбив свою матір, до довічного позбавлення волі.

Про це повідомляє Антикор.

За даними слідства, 13 березня 2015 року нетверезий зловмисник побив свою співмешканку біля будинку №314 на Московському проспекті. На наступний день жінку доставили в обласну клінічну лікарню, де у неї передчасно народилася мертва дитина. На момент госпіталізації у харків'янки діагностували перелом носа, крововиливи в плаценті і пуповині, а також численні синці та садна. За даними експертизи, смерть плоду від асфіксії була пов'язана з побиттям матері.

8 грудня 2015 року у раніше судимого чоловіка стався конфлікт з матір'ю. Під час сварки співмешканка фігуранта сховала ножі, але це його не зупинило. Підсудний знайшов молоток і кілька разів ударив матір, від отриманих травм вона померла.

Чоловік не визнав своєї провини. Він заявив, що співмешканка після розпивання алкоголю поїхала до подруги в Чугуїв і повернулася звідти побитою. Крім того, чоловік звинуватив її у вбивстві матері. За словами підсудного, він пішов спати, коли жінки сварилися через гроші, а вранці виявив труп. Однак показання свідків і результати експертиз не підтвердили його слова.

Рішення не набрало чинності, оскільки триває термін апеляційного оскарження.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, харків, вбивство, вагітність, бійка
В тему