28 Травня 2019
Новини

Жах на Житомирщині: батьки-алкоголіки убили і спалили дитину в печі (фото)

Жах на Житомирщині: батьки-алкоголіки убили і спалили дитину в печі (фото)

Під Житомиром горе-батьки замордували п’ятирічну доньку і кинули останки до печі.

Новина із Житомирщини жахає. Батьки убили 5-річну дівчинку, а тіло дитини кинули до печі. Незадовго до трагедії стараннями активістів малечу повернули в біологічну родину. Відібравши в прийомної сім’ї.

Про цей дикий злочин повідомив у своєму Facebook очільник Головного управління Національної поліції у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

За інформацією головного поліцейського регіону, відомості про можливе убивство батьками малолітньої дитини в одному із сіл Овруцького району правоохоронці отримали в понеділок, 27 травня.

«Допоки дорослі і суди визначаються, в якій сім’ї має виховуватись 5-річна дівчинка, самої дитини, за наявною у поліції інформацією, уже немає в живих… Під час перевірки мати намагалась видати сина за зниклу дочку, одягнувши йому дівчачі речі. Розібратись поліцейським допомогла громада села. Люди чітко вказали, що це не Даринка, і під тиском цих свідчень – ще одне страшне зізнання… Наразі поліція розпочала кримінальне провадження за фактом убивства малолітньої дитини», – написав у соцмережі Печененко.

Найсумніше в цій ситуації, з погляду Печененка, те, що близько року зусиллями «горе-активістів» маленьку Даринку вилучили з прийомної родини, де про неї піклувалися, і повернули біологічним батькам. Останні через любов до оковитої на той час уже були позбавлені батьківських прав щодо двох інших дітей.

«Поки прийомні батьки намагалися через вищі судові інстанції оскаржити рішення місцевих судів і повернути дитину, 5-річна Даринка безслідно зникла. За трохи більше року її перебування у біологічній родині ні прийомній матері, ні навіть комісіям, які приїжджали для перевірки умов проживання, не вдалося перевідати дівчинку. Батьки просто не відчиняли двері і негайно сповіщали про такі візити горе-активістів. Останні так само невідкладно піднімали ґвалт у соцмережах…» – викадає передісторію жахливого інциденту Печененко і додає: – А ще за якийсь місяць дитини не стало. У поліції є всі підстави вважати, що біологічні батьки її вбили. Цинічності та жаху додає той факт, що тіло мертвої дитини ці нелюди спалили у печі, а рештки винесли».

Нині обоє дітовбивці поміщені під варту. Поліція продовжує збирати свідчення та докази. «Так і хочеться запитати у псевдозахисників: то ви ще й досі вважаєте, що Даринці краще з біологічними батьками?!» – обурюється очільник Головного управління НПУ у Житомирській області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото
В тему

Останні матеріали