22 Травня 2019
Новини

На Одещині собаки депутата пошматували хлопчика

На Одещині собаки депутата пошматували хлопчика

На Одещині школяра, який повертався додому, мало не розтерзали алабаї депутата.

Про це пише місцевий інформресурс.

Як повідомило видання, інцидент трапився у селі Олександрівка Лиманського району. Третьокласник повертався зі школи додому, коли на нього напали два молодих алабаї.

«Учня 3-го класу Ванюшу Тарахненка вчора по дорозі зі школи розірвали дві величезні собаки породи алабай. Хлопчик у важкому стані, 23 шви на голові, розірвана спина, руки, стегна, ліва сторона обличчя. Психологічний стан дитини можете собі уявити. Іванко дуже хороший і добрий хлопчик. Йому знадобиться дуже серйозна реабілітація, і фізична, і психологічна. Мама не просить допомоги, але я думаю, що всі ви мене підтримаєте і ми всі разом допоможемо Вані швидко відновитися і все це забути», - написала жителька Олександрівки Тетяна.

Виявилося, що собаки належать місцевому депутату Наталії Кононенко. Жінка повністю усвідомлює свою відповідальність за те, що трапилося.

«Спрацював людський фактор, від якого ніхто не застрахований. Я несу повністю відповідальність і визнаю свою вину, матеріально і морально. Іванко для мене теж дорога і близька дитина. Дякую за розуміння, я роблю все, що в моїх силах », - написала власниця собак Наталія Кононенко.

Як тільки в Олександрівці дізналися про трагедію, односельці стали допомагати батькам хлопчика. Як повідомила місцева жителька Анна, численні рвані рани дитині зшивали під загальним наркозом і апаратом штучного дихання. Лікування хлопчика довге і дороговартісне.

Не відомо, чи скаржитимуться батьки потерпілого на улюбленців депутата і чи понесе вона за це відповідальність.

Ми писали, що у місті Вишневе Київської області собака пошматував обличчя другокласниці. Подруги від побаченого втекли.

А незадовго до цього бродячі пси, що збилися в зграю, напали на молоду дівчину в Новій Каховці на Херсонщині.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, НП, напад, собаки, освіта, одеса, депутати
В тему