21 Травня 2019
Новини

«Вмовив бойфренд»: у Москві «зозуля»-українка підкинула лікарям дворічну дочку

«Вмовив бойфренд»: у Москві «зозуля»-українка підкинула лікарям дворічну дочку

У столиці РФ у клініці кинули дівчинку з української родини.

В одну з лікарень Москви, Росія, підкинули дівчинку з української родини. Та слідчі швидко знайшли 21-річну матір дитини-підкидька, яка виявилася громадянкою України, передають «Факти».

«Дівчинку звуть Аріна, і їй два з половиною роки. Маму дівчинки – Марію Рудницьку – майже відразу затримали. Їй 21 рік, вона приїхала в Росію з Вінницької області України. Дочка у неї народилася в 2016 році. З дівчинкою Марія спілкувалася тільки українською, тому лікарі спершу і не змогли розговорити дитину», – йдеться в повідомленні Telegram-каналу.

Допомогти слідчим знайти матір дівчинки допомогла її бабуся. Вона звернулася до них, упізнавши крихітну внучку в одному з випусків новин.

Як розповіла бабуся, Марія вважала, що через дитину її життя закінчене. Після того, як молода матуся познайомилася із 27-річним хлопцем і у них зав’язалися стосунки, вона стала повторювати це ще частіше. Більше того, про це став заговорювати і бойфренд Маші: він повторював, що дівчинка їй не потрібна, вона не зможе її нормально виховати і виростити. І врешті та зважилася відмовитися від дитини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, українці, росія
В тему