10 Травня 2019
Новини

Англійський футбольний кліб судиться з пенсіонером, що створив клубну емблему

Англійський футбольний кліб судиться з пенсіонером, що створив клубну емблему

У Великобританії Пітер Девіс, колишній керівник будівельної компанії, подав до суду на відомий англійський клуб «Вулверхемптон».

Чоловік стверджує, щосаме  він створив клубну емблему, коли був школярем -  повідомляє Sky Sports.

Пітер Девіс, якому 70 років, каже, що він намалював емблему з головою вовка у 1960-х роках і увійшов до конкурсу, який вела художня галерея в місті Уест-Мідлендс (Західний Мідленд),.

Він звернувся зі скаргою на авторські права до Високого суду, стверджуючи, що він намалював ескізи, які стали знаком «вовків», після того, як вчитель попросив його продемонструвати розуміння Теореми Паскаля.

Теорема, складена французьким математиком Блезом Паскалем, стверджує, якщо шестикутник вписаний в коло або будь-який інший конічний перетин (еліпс, параболу, гіперболу, навіть пару прямих), то точки перетину трьох пар протилежних сторін лежать на одній прямій.

Пітер Девіс, колишній керівник будівельної компанії, каже, що його розуміння геометричної теорії привело його до створення знаків для тварин, які пізніше були використані «Вулверхемптоном».

Боси клубу заперечують його претензію, і адвокати намагалися «витягнути» справу ще торік.

У чемпіонаті Англії «Вулверхемптон» розташовується на сьомому місці. В останньому турі "вовки" зіграють проти «Ліверпуля».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, великобританія, футбол, футбол
В тему