26 Квітня 2019
Новини

Зірка «Гаррі Поттера» таємно одружився (фото)

Зірка «Гаррі Поттера» таємно одружився (фото)

Руперт Грінт, виконавець ролі Рона у серії фільмів про чарівника «Гаррі Поттера», таємно одружився.

Про це повідомило видання The Sun.

Один з репортерів сфотографував Руперта з його обраницею Джорджією Грум під час прогулянки, і на пальці її лівої руки чітко помітно золоту каблучку.

Пара зустрічається ще з 2011 року, але завжди зберігала свої стосунки приватними і ніколи їх не коментувала. 30-річного Руперта і 26-річну Джорджію репортери помітили у північному Лондоні під час прогулянки. На одному зі знімків, де дівчина курила сигарету за обідом, на її безіменному пальці помітили каблучку.

Однак, в Руперта на пальці заповітної ювелірної прекраси не було. Каблучку він одягнув на праву руку, що є доволі дивним. Чутки пара ніяк не коментує, даючи ще більше приводів для обговорень.

Руперт, який зіграв Рона Візлі в культових фільмах про «Гаррі Поттера», заявив у грудні минулого року, що він сподівається одружитися і мати дітей вже «скоро».

Він сказав: «Я продовжу грати цікавих персонажів і надалі, але невдовзі я б хотів заспокоїтися і мати дітей. Якби я мав сина, я б назвав його Роном? Це досить гарне ім’я, але, напевно, ні. І з прізвищем Грінт важко поєднати ім’я з одним складом».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дружина Гаррі Поттера» приміряла купальник із пляшок (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, Фото
В тему