26 Квітня 2019
Новини

Істинний вигляд жіночих грудей шокував обидві статі (фото)

Істинний вигляд жіночих грудей шокував обидві статі (фото)

Справжній вигляд молочних залоз змусив відчути шок як чоловіків, так і жінок.

У соцмережі Twitter стрімко шириться фотографія біологічної діаграми, на якій зображені жіночі груди в своєму справжньому вигляді – такими, якими вони є під шкірою, передають «Факти».

Фото м’язової системи несподівано викликало бурю емоційних відгуків. Багато хто вважає, що молочні протоки виглядають «огидно». Причому так вважають як чоловіки, так і жінки.

Тисячі користувачів Мережі воліли б ніколи не бачити цей знімок. «У мене від цього видовища мурашки по шкірі тупотять», «Я більше не хочу мати бюст», «Це виглядає, наче всередині мого тіла живе дивна інопланетна істота. І я у жаху», «Огидно, перестаньте це показувати», – писали в коментарях.

Однак не всі думають, що це зображення неприємне. Хтось назвав це «прекрасним» і порівняв з витвором мистецтва. «Чому всі кажуть, що це огидно? На наших молочних залозах буквально ростуть квіти, і це круто», «Мені це видається гарним. Я вигодувала грудьми своїх дітей і – вау! Ось ці штучки живили моїх малюків», – захоплювалися користувачки соцмереж.

А одна із жінок припустила, що фото викликало таку негативну реакцію тому, що всі звикли в школі до чоловічої анатомії, на якій заснована більшість наочних посібників.

Комусь молочні протоки нагадали накладні нігті, хтось вважає їх схожими на кульки з водою. А дехто відзначав, що діаграма не цілком коректна, адже насправді молочні протоки були б приховані великою кількістю жирової тканини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Фото
В тему