25 Квітня 2019
Новини

На Львівщині підлітки до смерті забили знайомого

На Львівщині підлітки до смерті забили знайомого

На Львівщині троє неповнолітніх до смерті побили знайомого через борг. Фотографії тіла загиблого один із зловмисників оприлюднив у соціальній мережі.

Про це повідомили в поліції Львівщини.

До дільничного офіцера поліції Жовківського відділення поліції 24 квітня надійшло повідомлення про те, що в одній з соціальних мереж була оприлюднена інформація про можливе вбивство людини.

Під час проведення перевірки інформація підтвердилась – тіло юнака з численними тілесними ушкодженнями поліцейські виявили закопаним на території одного з домогосподарств у місті Жовква. Особу загиблого встановлено – ним виявився 17-річний мешканець одного з сіл району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Також встановлено, що в ніч з 12 на 13 квітня у підвалі одного з житлових будинків у місті Жовква хлопця жорстоко побили троє його знайомих – двоє місцевих мешканців віком 15 та 17 років та 17-річний мешканець одного з сіл Жовківського району. Побачивши, що побитий не подає ознак життя, зловмисники винесли тіло з підвалу, занесли за будинок та закопали. При цьому вони сфотографували тіло загиблого і в подальшому один із товаришів оприлюднив ці фото у соціальній мережі.

Правоохоронці опитали неповнолітніх у присутності батьків та психолога – за їх словами, вони побили свого знайомого тому, що він заборгував їм гроші –12 тис. гривень та не міг повернути борг.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, НП, підлітки, смерть, львів, бійка
В тему