25 Квітня 2019
Новини

Несподівано: Джонні Депп веде до вінця еротичну танцівницю із Росії (фото)

Несподівано: Джонні Депп веде до вінця еротичну танцівницю із Росії (фото)

Голлівудський актор одружується на молодій росіянці, яка танцює «гоу-гоу».

Зірка «Піратів Карибського моря» Джонні Депп, який у 2016 році зі скандалом розлучився із тодішньою дружиною Ембер Герд і досі з’ясовує з нею стосунки по судах, зібрався одружуватися знову, передають «Факти».

Його обраницею стала танцівниця в еротичному стилі гоу-гоу Поліна Глен з російського міста Санкт-Петербурга.

Як повідомляють американські медіа, закохані голубки вперше зустрілися торік на вечірці в Лос-Анджелесі. Поліна стверджує, що спочатку не зрозуміла, що перед нею світова знаменитість, коли актор підійшов до неї познайомитися. А коли з’ясувала, хто саме її залицяльник, була надзвичайно щаслива.

Глен, якій близько 25 років, уже в’їхала в лос-анджелеський особняк 55-річного Джонні. Минулого року вона супроводжувала Деппа під час поїздки того у Москву в рамках гастрольного туру його гурту The Hollywood Vampires. Їх також сфотографували, коли вони цілувалися в Белграді, де актор знімався в новому фільмі.

За словами Поліни, пара незабаром збирається зіграти весілля. І Джонні хоче приїхати в Росію, щоб познайомитися з її батьками – уродженкою Казахстану Іриною і Геннадієм. Сама Поліна переїхала в США два роки тому, щоб продовжити кар’єру танцівниці.

У Росії дівчина в 2013 році знімалася в реаліті-шоу Go-Go Girls, в якому посіла друге місце. Її нагородили заохочувальним призом «за яскравий образ і виразність у танці». Вона також була переможницею конкурсу краси, влаштованого в одному з барів Санкт-Петербурга.

Оточення Деппа характеризує Поліну як милу, скромну дівчину і вважає, що гроші культового актора її не цікавлять.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, Фото
В тему