23 Квітня 2019
Новини

Резонанс: в Італії знайшли мертвою 29-річну українку (фото)

Резонанс: в Італії знайшли мертвою 29-річну українку (фото)

Мати підозрює, що доньку замордував співмешканець-румун і вкинув тіло до річки.

В Італії, у провінції Верана, знайшли мертвою українку Наталію Чокобок, маму шестирічної дівчинки. 29-річна жінка зникла з міста Порто-ді-Ліньяно ще 9 квітня. І лише минулої п’ятниці, 19 квітня, її тіло після тривалих пошуків і прочісування акваторії, у яких брали участь карабінери та рятувальники, було виявлене на березі річки Адіж, передає «Прикарпаття.онлайн».

Відомо, що востаннє живою Наталію бачили о 22:00 вівторка 9 квітня. Вона вийшла із дому викинути сміття до бака. Не взяла із собою ні документів, ні мобільного телефона.

Коли донька не повернулася, мати зниклої українки негайно запідозрила і звинуватила у заподіянні лихого співмешканця своєї дочки – 35-річного громадянина Румунії Аліна Руса. Той у свою чергу наступного дня після зникнення співмешканки написав заяву до поліції.

Мати українки стверджує, що співмешканець бив її доньку, та потерпала від домашнього насильства, та мовчала про це. Повідомляється, що 29-річна жінка подала до поліції дві скарги на свого партнера за погане поводження із нею, та потім їх забирала. Алін Рус тим часом усі звинувачення проти нього відкидає.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, Фото
В тему