17 Квітня 2019
Новини

Автомобілі, собаки і кінь – що відсудила Ембер Герд у Джонні Деппа

Автомобілі, собаки і кінь – що відсудила Ембер Герд у Джонні Деппа

У процесі розлучення зоряного подружжя акторів Ембер Герд і Джонні Деппа стали відомі нові подробиці.

Серед документів, які зірка надала разом із заявою, були папери про те, що Герд вдалося відсудити у зірки «Піратів карибського моря», – пише ТСН.

Так, оскільки Ембер прожила з Джонні всього 15 місяців і не могла претендувати на більшу частину його статків, то їй дісталися два автомобілі – раритетний Ford Mustang і Range Rover 2015 року, деякі меблі з їхнього сімейного особняка в Лос-Анджелесі, а також тварини – собаки Пістоль, Бу і кінь Ерроу.

Цікаво, що Герд найбільше переживала  саме через йорка Пістоля. Вона навіть просила, щоб Депп не мав права наближатися до її улюбленця, однак свого часу суд відхилив це прохання.

Також повідомляється, що за постановою суду, Джонні виплатив колишній дружині 7 мільйонів доларів, більшу частину яких, як вже йшлося раніше акторка, віддала на благодійність.

Цікаво, що новий позов вже встиг завдати клопоту Джонні. Він наразі задіяний у франшизі «Фантастичні тварини і де вони мешкають», а студія Warner Bros., яка знімає фільм, нажахана скандалом. Актора не можуть замінити, оскільки Джоан Роулінг не раз заявляла, що вважає Деппа ідеальним втіленням її героя, то знімання, які мали розпочатися ще цього літа, відкладені до осені 2020 року.

Читайте також:

Охоронці подали в суд на Джонні Деппа

 

Охоронці подали в суд на Джонні Деппа

Джерело: https://news.t1.ua/svit/14083-okhorontsi-podaly-v-sud-na-dzhonni-deppa.html Новини T1

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, джонні депп, ембер герд, розлучення
В тему