17 Квітня 2019
Новини

У Зеленського повідомили, чим їх не влаштовує формат дебатів від Порошенка

У Зеленського повідомили, чим їх не влаштовує формат дебатів від Порошенка

За словами представника виборчого штабу Зеленського Сергія Шефіра, політичні опоненти можуть вдатися до зриву дискусії на НСК.

Представники НСК «Олімпійського», штабів кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка підписали договір на проведення дебатів 19-того квітня о 19:00 на стадіоні, – йдеться у ТСН.19:30.

Утім, робочі групи обох кандидатів знову не змогли остаточно вирішити, як відбуватимуться дебати. Сторона Зеленського запропонувала одну сцену для двох кандидатів і модератора. На трибунах 30% прихильників Зеленського і 30% – Порошенка. Решта людей – усі охочі.

«Ми проти таких умов, якщо немає вільного доступу людей. Моє особисте враження, що йде затягування процесу. Крім того, може бути і зрив дебатів», – каже представник виборчого штабу Зеленського Сергій Шефір.

У штабі Порошенка хочуть дві окремі сцени для двох кандидатів, а на трибунах розмістити прихильників двох кандидатів у пропорції 50 на 50.

«Це має бути змістовна кількагодинна дискусія, а не феєричне шоу, яке поки що прагне організувати наш опонент. За нашими даними, вже завозить туди сценічне обладнання. Ми вважаємо, що за основу для проведення дебатів має бути той формат дискусії, який прописаний в законі і інструкції центральної виборчої комісії», – каже речник штабу Порошенка Олег Медведєв

У Зеленського сенсу від дебатів за таких умов не бачать, а на «Олімпійському» вже почали будувати сцену для дебатів.

Читайте також:

Порошенко назвав час проведення дебатів на «Олімпійському»

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори 2019, петро порошенко, володимир зеленський, дебати, вибори
В тему