16 Квітня 2019
Новини

Популярна українська співачка вляпалася у гучний скандал

Популярна українська співачка вляпалася у гучний скандал

Навколо української співачки Ірини Федишин, яка є номінанткою у музичній премії «Золота Жар-птиця» у категорії «Народний хіт», у соцмережі розгорівся гучний скандал.

Про це інформує ТСН.

На сторінці у Facebook чоловік та продюсер артистки Віталій Човник залишив великий пост, у якому розповів, що виконавицю звинуватили у накрутці голосів. Буцімто Федишин накрутила голоси, щоб перемогти у номінації «Народний хіт» на премії.

«Ми виражаємо жаль, що хтось із наших колег по музичній індустрії готовий зайти так далеко в спробі дискредитувати ім’я Ірини Федишин, ім’я, яке наші прихильники пов’язують з чистотою, любов’ю, позитивом і гарною музикою. Ми виражаємо жаль, що телеканал М2 та музична премії «Золота Жар-Птиця» стали інформаційним полем для нечистих ігрищ, замовником яких, є встановлені нами особи. Ми віримо, що справедливість візьме верх і замовники цієї дискредитації понесуть покарання», - заявив продюсер співачки Віталій Човник.

Продюсер також розповів, що йому написав невідомий чоловік, який повідомив про те, що на Федишин «риє компромат один з продюсерів учасниць» і запропонував «їх відморозити» за певну суму грошей. Скринами переписки Човник також поділився.

Окрім того, продюсер Ірини Федишин згадав іншу співачку Андріану і назвав її замовником усього згаданого вище.

«Про замовника! Андріана. Ця людина готова на все, щоб очорнити ім’я Ірини Федишин! Нижче скидаю скріни, як вона відгукується про Ірину у переписці з прихильниками співачки, обзиваючи її «чмом». Висновки робіть самі. Коротко: Ірина не спілкується з цієї людиною вже більше 13 років. Про неї жодного образливого слова від Ірини не було сказано! Та увесь цей час вона безпідставно обливає брудом нашу сім’ю. А я не спілкувався з нею жодного разу в житті. Окрім того, вона пише, що я «кінчений». Звідки така ненависть?» – обурюється Човник.

Своєю чергою, за співачку Андріану вступився її продюсер Володимир Водвуд, який розповів у Facebook, що ніяких людей вони не замовляли й нічого подібного не робили.

«Після того, як була викрита уся чорна схема зі всіма доказами, продюсер Федишин Човник, вирішив, що йому якось потрібно від цього відбитися, і не знайшов іншого методу, як вигадати історію про те, що він нібито нічого не накручував, а що нібито я з моєю артисткою Андріаною, усе це придумали та спланували, щоб його у чомусь скомпрометувати. Я не буду багато говорити з цього приводу, але я абсолютно ні в чому не винен, тому готовий іти на очні ставки з людиною, яка надала усю інформацію, а тепер Човник хоче піднести це, що я нібито людину замовив", - зауважив Водвуд.

Він також написав, що нібито свого часу Віталій Човник «поливав брудом» Андріану та «забивав цвях у творчість співачки».

«Віталій Човник багато пише про те, що моя артистка колись погано відгукувалась про його співачку, але при цьому не згадує про те, як у 2014 році він особисто забивав цвях у творчість співачки Андріани, та хотів нас знищити, при потребі я зможу детальніше розказати, що я маю на увазі. Також пан Віталій чомусь не згадує про те, як його дружина та співачка в багатьох інтерв‘ю обливала незаслуженим брудом мою дружину. Як Човник «гарно» відгукувався про мене та мою артистку перед різними організаторами концертів і ще багатьма людьми. Ми усе це давним-давно забули, пробачили їм і відпустили. Ми хочемо розвиватись у шоу бізнесі і зовсім не хочемо дивитись в їхню сторону», - заявив продюсер артистки Андріани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі розлучилася і позбулася подвійного прізвища

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, київ, суспільство, ірина федишин, таблоїд, скандал
В тему