15 Квітня 2019
Новини

У західних областях оголосили штормове попередження

У західних областях оголосили штормове попередження

На західній Україні оголосили штормове попередження через сильні заморозки. 

Про це повідомили у прес-службі Укргідрометцентру.

«Вночі 16 квітня у західних областях сильні заморозки у повітрі 0-5°, (II рівень небезпечності, помаранчевий)», - повідомили у відомстві. 

 Загалом в цей день у західних областях мінлива хмарність, без опадів, лише вдень 16 квітня невеликий дощ, місцями з мокрим снігом; вночі сильні заморозки у повітрі 0-4°, температура вдень 6-11° тепла; в Карпатах вночі сильні заморозки у повітрі 1-6°, температура вдень близько 0°.

17 квітня в Україні, крім півночі Лівобережжя, дощ, в Карпатах з мокрим снігом. 18 квітня без опадів, лише вночі у Прикарпатті невеликі опади. Температура вночі 1-6° тепла, на півдні до 9°, 17 квітня на півночі Лівобережжя, 18 квітня в Україні, крім Прикарпаття та півдня країни, на ґрунті заморозки 0-3°; вдень 10-15° тепла.

Ми повідомляли, що в понеділок, 15 квітня, в Рівненській, Волинській та Житомирській областях в повітрі очікуються сильні заморозки 0 ... 3 ° С (і рівень небезпеки помаранчевий).

У західних, північних, Вінницькій, Черкаській областях без істотних опадів, лише вдень 15 квітня (крім заходу країни) невеликий дощ; температура вночі 1-6° тепла, в західних, Житомирській областях на поверхні ґрунту, місцями і в повітрі заморозки 0-3°; вдень 5-10° тепла; в Карпатах вночі заморозки 0-2°, вдень 1-5° тепла. 


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, погода, опади, штормове попередження, погода
В тему

Останні матеріали